10 chei, pentru a începe tratamentul de slăbire cu succes

Vine un moment bun, vine anul nou sau pur și simplu vrei să te simți în formă. În acest moment, că mulți oameni sunt de vârf, pentru a reduce kilogramele in plus, care s-au acumulat pe parcursul mai multor luni sau ani. Ea constă în interogări și răspunsuri, cu care ne confruntăm nutriționiști dieteticienii pe tot parcursul anului. Încă în căutarea unui ideal de dieta si pierdere în greutate rapid, fără mari eforturi, chiar dacă acest lucru punea în pericol sănătatea.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni de care aveți nevoie de un plan de slăbire, vă recomandăm că veți citi acest articol, sau ce veți vedea în următorul video, în cazul în care vă dau 10 puncte-cheie, pentru a obține cu succes și fără mari sacrificii.

1. Stabilit un obiectiv, clar și realist

Stabilește obiective realiste și ușor pentru a obține. Cum? În căutarea pentru o metodă care vă va permite să piardă în greutate și apoi să-l mențină, fără a compromite starea ta de sănătate. Care este cea mai buna metoda pe care am sugera pentru tine? Schimba obiceiurile și de a învăța să mănânce mai sănătos, potrivit alimentare sau de stil de viață mai sănătos, pentru a locația dvs. sau de viața personală. Uite la ea din acest punct de vedere va ajuta sa te simti mai motivat și/sau de a-l purta mai bine și nu agobiarte ca pe câte kilograme aveți nevoie pentru a pierde într-o săptămână, așa cum ceea ce aveți, că îmbunătățirea este comportamentul tău, când alimentarte.

2. Tu NU obsesiv greutate

„Cel mai bun ствольная cutie-este îmbrăcăminte”. Trebuie să apreciem dvs. de evoluția date obiective, cum ar fi haine care ți se potrivește mai bine decât vă puteți puterea de pantaloni, că mai devreme nu ți-a trecut, se simt mai deshinchada/sau și ușor. Valoarea de greutate foarte variază foarte mult în funcție de momentul în care va cântări, condiții, cantitatea de apa pe care ai băut, alimentele pe care le consumau, regularitatea dvs. de tranzit intestinal, hormonale a ciclului în care vă aflați, și chiar nivelul de stres, care aveți în prezent. Puteți avea o greutate de control, pentru a vedea evoluția, dar nu zilnic și nu este singurul parametru care trebuie luat în considerare.

3. Răspândirea lor admiterea la mai multe mese în timpul zilei.

Erori, care se străduiește să facă, este să se gândească că mai mici de calorii ingerate este mai bine. Să nu mai mănânce sau să doarmă, nu masa, nu ajută, dimpotrivă, poate fi, veți fi conducea, fără să observe, scopul tau. Pentru că, dacă ne-am petrecut cu ea o mulțime de ore fara a manca, poate apărea, de anxietate sau de foame vorace, ceea ce ne predispune la consumul de alimente nesănătoase, că acestea provoacă de vârf de glucoză în sânge, de aceea noi din nou vom avea de foame pentru o perioadă scurtă de timp; și, pe de altă parte, organismul interpretează această situație în calitate de post și poate contribui la o adaptare a organismului la economii de energie. Numărul de doze, este recomandat intr-o zi va varia, în funcție de timpul nostru, obiceiurile și stilul de viață, dar, de asemenea recomandări pentru pierderea în greutate este de a face mai mult de trei ori pe zi. Termina micul Dejun, prânz și cină, gustare la mijlocul dimineții sau cu gustări sănătoase. De asemenea, nu este în valoare de săriți peste masa de prânz, pentru a „compensa ” surplus”, pentru că predisponemos la corpul într-o situație de atac, și nu este aici achiziționarea de mai multe obiceiuri bune.

4. Aflați cum să spun ” NU ” și identifică posibile DĂUNĂTORI.

Saboteur este acea parte din tine, care te slăbește, punând scuze pentru a nu face ceea ce vrei sau trebuie să facă. Trebuie să învețe să spună „NU”, dar noi trebuie să învețe să mănânce la discreția sa, în cunoștință de cauză, nu din inerție, nu pentru că situația conduce la acest lucru, și nu pentru că un mediu te va duce la acest lucru. Trebuie să învețe să ia decizii care tine cel mai mult vreau să ȚI-o varianta care corespunde cel mai bine scopului dumneavoastră sau de situație.

5. Include practica exerciții fizice în viața de zi cu zi.

NU efectuați exercițiul ca o metodă de compensare rău de alimentare, dacă este așa, atunci în cele din urmă se întâmplă în cont. Exercițiile fizice NU numai că ajută pierde în greutate, dacă sunteți, de asemenea, mananca mai multe calorii decat cheltui. Practica exerciții fizice în mod regulat, vă va ajuta să piardă grăsime în organism, va ajuta pentru a evita adaptarea corpului la schema și, mai ales, va îmbunătăți forma fizică și sănătatea dumneavoastră, pentru că, în plus, exercitarea elibereaza endorfine și aduce bunăstarea. Găsiți un sport care iti place, care vă place și ce nu, să presupunem, un efort de a introduce în rutina de zi cu zi.

6. Planificați-vă feluri de mâncare.

Efectuează planificarea săptămânal preparate pe această bază se realizează o listă de cumpărături. În cazul în care achiziția nu este planificat, este foarte probabil că a făcut mănâncă sau Kohl ceva, ceea ce afectează calitatea dvs. de alimentare și împiedică scăderea în greutate. Prezența în casă de produse nu este mare crește posibilitatea de eșec, de aceea se poate spune că este un factor determinant pentru succesul pe termen scurt și pe termen lung. Ura încerca noi! Acest lucru nu numai frecvența consumului de diverse produse, de brand, de o diversitate și diferență în dumneavoastră de zi cu zi alimentare, dar și modul lor de a mânca și preséntalos. Tine mai mult de schimbare, de ceea ce faci.

7. O metodă folosită de farfurii

Atunci când planificarea dvs. de prânz și cină vă sfătuiesc să înțeleagă metoda fel de mâncare, care vă va ajuta să se asigure că acestea au fost echilibrate, și mai multe cantități exacte. De preferat întotdeauna, cu o jumătate de farfurie, legume crude, atât fierte. Cu salate de cantitatea ingerata, de obicei, nu este suficient, prin urmare, în plus nu trebuie să uităm de a consuma, de asemenea, legume. Un sfert de farfurie ar trebui să fie proteine în formă de ouă, carne, pește, fructe de mare, vegetale de proteine sau de legume, și încă la un sfert de farfurie ar trebui să fie compus din carbohidrati, cum ar fi paste, orez, cartofi sau pâine. Desert poate fi un fruct sau un desert din lapte.

8. Determină consumul de apă de la un alt tip de băuturi

Este o componentă majoră a organismului nostru. Pentru a menține o stare bună de hidratare este foarte important și se recomandă să se bea 1,5-2 litri de lichide pe zi. În plus, cele mai bune resurse pentru a-și potoli setea, poate servi pentru a controla impulsul de foame, ajutând-o să se simtă mult mai intens în timpul zilei.

9. El permanente și tenace, cu scopul tau.

Nu renunțați înainte de mai puțin eșecul de pe schema. Credeți că această schimbare a obiceiurilor ceea ce faci, pentru ceea ce nu a cerut de la tine de a face acest lucru perfect, dar păstrați-l în timp, și de a face mici îmbunătățiri. Orice progres în comportamentul dumneavoastră, dumneavoastră o modalitate de a mânca, este un pas înainte spre obiectivul dvs., care vă va permite de a obține și, mai ales, de a menține.

10. Nu pierdeți timpul liber, de a-ți trupul tău de odihnă și o mulțime de quiérete

Raza de activitate, care vor să plăcute și care vă va ajuta să eschivarea de a comunica cu tine probleme și elibera de stres. Dacă viața ta este plină de lucruri plăcute, nu trebuie să fie prin completarea formularului de stomac, tot timpul și elibera de stres, cu o masă. În plus, de a trăi fără stres este secretul de a îmbunătăți calitatea vieții. Ai grijă la nivel emotional.

Copyright Clubul Femeilor 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner