5 schimbari simple in viata ta pentru a începe a pierde în greutate de azi

Haideți să nu ne păcălim, pierde în greutate nu este atât de ușor pe cât pare. Pentru a reduce cateva kilograme, ar trebui să nu numai de a face un lucru, dar, de asemenea, o mulțime de lucruri mici. Fiecare dintre ele este, ca o contribuție, dar toate adunate. Nu este important, dacă doriți să-și piardă aceste ultime 5 de lire sterline, sau 25, cel mai dificil-este de a începe.

Cu toate acestea, spre deosebire de ceea ce cred oamenii, nu trebuie să facă schimbări radicale în stilul de viață, în plus, încă nu ești gata. Crezi că, dacă ai pus pe un plan de dieta foarte strictă de la început, este foarte probabil că ai terminat de sărituri și a terminat a plecat prima schimbare. În schimb, vă sugerez să introduceți 5 mici și modificări simple în viața de zi cu zi, pe care le puteți efectua cu ușurință și vor fi mult mai llevaderos.

1. PREGĂTEȘTE BUN ȘI GENEROS DE SALATA, PENTRU A MÂNCA

Acest lucru obiceiuri alimentare foarte sănătos, din mai multe motive. Legumele contin foarte putine calorii, astfel încât să puteți mânca la prânz o mare farfurie de salată fără o cantitate excesivă de calorii pe care corpul tau se câștigă în timp. De asemenea, ele sunt foarte bogate in fibre, de aceea vă llenarás rapid și păstrați-vă de sentimentul îndeplinite pe o perioadă mai lungă de timp. În timpul week-end, puteți găti o varietate de borcane de sticlă cu o varietate de salate, de a consuma, de luni până vineri. Dacă faci asta, atunci va scăpa în termen de o săptămână, tentația de a încerca alte preparate cu o înaltă valoare energetică. Tinde să aleagă pentru dvs. salate ingrediente sănătoase și previne tentația de a aderezarla cu cuburi de șuncă brânzeturi maturate sau sosuri.

2. PETRECE UN ANTRENAMENT, ÎN TERMEN DE 15 DE MINUTE ÎN FIECARE ZI

Acest Sfat este deosebit de potrivit pentru acei oameni care nu fac nimic de activitate fizică, urăsc să alerge, urăsc să se înscrie la sala de fitness și de a exercita, înainte de necunoscut sau pur și simplu nu au nici o idee cum de a începe antrenamentul. Orice persoană poate comite 15 minute în fiecare zi și de a efectua câteva exerciții simple de la domiciliu, pilates, yoga , fitness, etc. cu ajutorul YouTube și ferm intenția de a arde mai multe calorii.Începe cu un antrenament de 15 minute pe zi pentru a achiziționa sănătos obiceiul de a muta. După câteva săptămâni, veți simți atât de bine, că tu ești însăși treptat măriți timpul petrecut pe exerciții fizice.

3. PĂSTREAZĂ FRUCTELE ȘI LEGUMELE TROCEADAS ÎN FRIGIDER

Când plictiseala sau foametea fac act de prezență, o soluție rapidă, de obicei, apuca primul sac de cartofi prajiti, tu, care ții în cămară. Tocmai pentru a evita acest lucru, o formulă eficientă este de a păstra în frigider pentru o varietate de borcane de sticlă cu felii de fructe și legume. Astfel, de fiecare dată când doriți o gustare, puteți recurge la una dintre aceste sanatoase borcanele pregătite în prealabil, care conține struguri, afine, ananas, pepene verde, căpșuni, kiwi, morcov, fasii de ardei sau castraveți se taie în felii. Excelent truc-capacitatea de a pune în frigider la înălțimea vederii. Va fi primul lucru pe care te-set de la deschidere.

4. REUTILIZABILE STICLE DE APĂ VA FI CEL MAI BUN ALIAT

Nu, te rog, arunca obiceiul de a face dvs. de o cana de cafea cu lapte în fiecare dimineață, dar pentru restul zilei, ia cu tine o sticla de apa refolosibile cu tine poate deveni partenerul ideal. De fiecare dată când vizitați un bar, o cafenea sau un Restaurant cu prietenele sau la un coleg, dar nu cere de a manca, de a recurge la sticla de apă pe care le purtați în poșetă. De fiecare dată când faceți acest lucru, puteți economisi, în medie, 100 de calorii. În plus, consumul de apă vă va ajuta să vă păstrați hidratat, dar, de asemenea, resursele naturale umple stomacul, pentru a evita necesitatea de a recurge la baruri și pâine, pentru a potoli foamea.

5. FOLOSEȘTE FARFURII ȘI PAHARE MAI MICI DECÂT ESTE NORMAL

Când sunteți de gătit fel de mâncare sau alimente, simt că trebuie să-l umple complet, și avem tendința de a mânca mai mult, chiar dacă nu este foame. Dacă sunteți incepand de a dobândi obiceiul de a folosi farfurii cu diametrul mai mic, ca un desert, înșelați de mine în creierul tău, să-l vadă, cea mai completă și te vei sătura foamea în același mod, dar cu avantajul că organismul este mult mai putine calorii.

Copyright Clubul Femeilor 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner